Webinar arbeidsgiver: Forhandlingsstatistikken i finans

Gå til hovedinnhold

Webinar arbeidsgiver: Forhandlingsstatistikken i finans

Lønnsstatistikken i finansnæringen lages av SSB på oppdrag fra tariffpartene og benyttes som grunnlag for tarifforhandlingene. En gjennomgang av statistikken er en god forberedelse for vårens lønnsforhandlinger. Finans Norge arrangerer Teams-webinar for Finans Norges arbeidsgivermedlemmer.

Kvinne som holder et ark med grafer på. Foto.
Foto: David/AdobeStock

Webinar arbeidsgiver: Forhandlingsstatistikken i finans

Tid
31. mars 2022, 10:30 - 11:00
Sted
Digitalt
Påmelding

Alle Finans Norges arbeidgivermedlemmer har fått mailinvitasjon. Dersom andre ønsker å delta, send en mail til arbgiv@finansnorge.no. 

Teams-webinaret er gratis.

Webinaret omhandler lønnsstatistikken for 2021 som gjelder bank og forsikringsansatte med arbeidsgivermedlemskap i Finans Norge.

Statistikken lages av SSB på oppdrag fra tariffpartene og benyttes som grunnlag for tarifforhandlingene og kunnskap om lønnsnivået og utviklingen for ansatte i medlemsbedriftene.

Statistikken publiseres etter webinaret.

I webinaret vil vi også omtale øvrige relevante statistikker for næringens arbeidsgivermedlemmer og hvordan de er relevante for beregninger om lønn.

Webinaret holdes av fagsjef Alexander A. Lange og spesialrådgiver Frederick G. Hjertø.

Det blir gjort opptak av medlemsmøtet.

For arbeidsgivermedlemmer

Dette medlemsmøtet er en del av møterekken "Arbeidslivet i finans" og er kun for Finans Norges arbeidsgivermedlemmer. Mail-invitasjon sendes ut til HR-kontaktene i disse bedriftene. Ledere med personalansvar kan melde sin interesse for deltakelse til arbgiv@finansnorge.no. Bedrifter som er interessert i arbeidsgivermedlemskap er velkommen til å henvende seg til oss via samme mailadresse.

Arbeidslivet i finans

Kommende medlemsmøte/Teams-webinar i møterekken «Arbeidslivet i finans» 

Torsdag 25. august kl 10.30-11.00: Pensjonsrapporten - implikasjoner for arbeidsgiver v/fagsjef Alexander A. Lange

Resten av høstens webinarer settes opp i august.

Medlemsbedriftenes HR-kontakter får mail-invitasjon. Webinarene er også åpne for ledere med personalansvar i de bedriftene som er arbeidsgivermedlemmer. 
Kontaktperson: Katarina Lægreid Buzatu