Velkommen!

Gå til hovedinnhold
juni

Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Tid: 1. juni fra kl. 10.00 til 16.00
Sted: Oslo, Bergen og Trondheim samt digitalt
Deltakeravgift: Fysisk billett Oslo: 2900 kr. Digital billett: 2200 kr.
                        Hybrid billett Bergen eller Trondheim: 1900 kr.

Konferansen er nå vel over for denne gang, tusen takk til alle som bidro til et bra program og til alle dere som deltok på forskjellige lokasjoner samt digitalt!

Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Velkommen!

Den 1. juni 2022 inviterer Finans Norge i samarbeid med NCE Finance Innovation til årets mest spennende konferanse for deg som er interessert i, og nysgjerrig på AI-teknologi! Vi samles i Oslo, Bergen og Trondheim samtidig for å belyse dette temaet langs flere dimensjoner: forbrukere, etikk og tillit, robotrådgivere, hvitvasking og forsikringssvindel, og fremtidens finanstjenester.

Les mer om arrangementet her!

Om programmet

Kunstig intelligens spiller en stadig viktigere rolle i finansnæringen. Ytelsen til teknologien har forbedret seg drastisk, samtidig som virksomheter og institusjoner fortsetter satsingen på forskning og utvikling. Teknologiske fremskritt og kommersialisering utvider betydningen av kognitive teknologier for virksomheter, og stadig flere oppdager nye bruksområder for teknologiene.

Men hva er egentlig kunstig intelligens, og hvordan kan det brukes i finans? Hvilke muligheter gir robotrådgivning, og hvordan kan teknologien hjelpe oss med å lettere gjenkjenne og forhindre svindel? Har vi kontroll på den digitale etikken og hvilke konsekvenser den kan få? Og sist, men ikke minst, hva ser vi av trender og muligheter med kunstig intelligens innen finans i fremtiden?

Disse spørsmålene og mange flere vil bli belyst under arrangementet av våre mange kunnskapsrike bidragsytere fra bl.a. teknologiselskaper, bank, forsikring og akademia. Bli med på vårens mest innovative konferanse, påmeldingen er nå åpen! Du kan velge om du vil delta fysisk i enten Oslo, Bergen eller Trondheim, eller delta digitalt. 

 

Konferanseprogram

 

Er det noe du lurer på?

For spørsmål om påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med konsulent Hanne Berntsen på epost: hanne.berntsen@finansnorge.no

For andre spørsmål rundt arrangementet kan du kontakte Lillemor Döbel Bakke, Direktør Event & kurs i Finans Norge på epost: lillemor.bakke@finansnorge.no

 

Vel møtt!

Hvor og hvordan vil du delta?

Konferansen arrangeres i Oslo, Bergen og Trondheim. I tillegg kan du delta digitalt hvis du foretrekker det - ditt valg!