Påmelding og FAQ

Gå til hovedinnhold
juni

Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Tid: 1. juni fra kl. 10.00 til 16.00
Sted: Oslo, Bergen og Trondheim samt digitalt
Deltakeravgift: Fysisk billett Oslo: 2900 kr. Digital billett: 2200 kr.
                        Hybrid billett Bergen eller Trondheim: 1900 kr.

Konferansen er nå vel over for denne gang, tusen takk til alle som bidro til et bra program og til alle dere som deltok på forskjellige lokasjoner samt digitalt!

Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Påmelding og FAQ

Hovedkonferansen arrangeres på Quality Hotel Expo på Fornebu den 1. juni 2022. Arrangementet vil bli strømmet direkte til valgte lokasjoner i Bergen og Trondheim, der vi inviterer til en hyggelig dag med konferanse under egen ledelse og lunsj. I etterkant av arrangementet håper vi at du har lyst å bli en stund å delta på vår "after conference" i den byen som du har valgt å delta i. Vi har lagt opp til en uformell mingel der du kan bli kjent med andre i bransjen, knytte nye kontakter og ellers bare nyte litt mat og drikke før du setter kursen hjem igjen.

Meld deg på her:

 

Deltakeravgift:

  • Deltakelse på hovedkonferansen på Quality Hotell Expo inkl. varm lunsjbuffe:
    2900 kr.
  • Digital billett: 2200 kr.
  • Deltakelse i enten Bergen eller Trondheim, der konferansen vil bli strømmet på stor-skjerm, inkl. lunsj: 1900 kr.

 

Gratis digital deltakelse for studenter

Finans Norge og NCE Finance Innovation ønsker å gi studenter muligheten til å delta på dette fremtidsrettede arrangementet, og vi tilbyr derfor gratis digital deltakelse mot fremvisning av studentbevis.
For påmelding, send en e-post med ditt navn, e-post og mobilnummer samt kopi av gyldig studentbevis til hanne.berntsen@finansnorge.no

 

Påmeldingsfrister

Påmeldingsfristen til fysisk deltakelse på konferansen er tirsdag 24. mai. Hvis du ønsker å delta digitalt kan du melde deg på helt frem til tirsdag 31. mai.
Det er et begrenset antall fysiske billetter tilgjengelige på hver lokasjon, og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med å sikre deg en billett.

Vi gjør deg oppmerksom på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

Digital deltakelse

Konferansen sendes direkte fra Quality Hotel Expo på Fornebu, Oslo den 1. juni fra kl.10.00 til 16.00 Lenke til deltakelse via live-stream vil bli sendt ut til alle med digital billett dagen i forkant kl.15.00. Lenken er knyttet opp til din personlige påmelding og vil være passordbelagt.