Sustainable Finance Talks

Gå til hovedinnhold

Sustainable Finance Talks

Webinar: Hør to fremtredende politikere som begge har vært sterkt involvert i EUs arbeid med bærekraftig finans. I webinaret vil vi ta et lite steg opp fra detaljer i forskjellige reguleringer, og diskutere hvor veien går videre for bærekraftig finans.

Sustainable Finance Talks

Tid
25. februar 2021, 12:15 - 13:15
Sted
Webinar - foregår på engelsk
Påmelding

Meld deg på her

I samarbeid med de andre nordiske bankorganisasjonene arrangerer vi i vinter/vår en serie webinarer om forskjellige relevante tema innenfor bærekraftig finans. Felles for disse webinarene er at de er fremadskuende og samler internasjonale eksperter som diskuterer aktuelle temaer innenfor bærekraftig finans.

på dette webinaret har vi fått med oss to medlemmer av Europaparlamentet, Sirpa Pietikäinen og Bas Eickhout for en åpen diskusjon om hvor langt man har kommet i bærekraftig finans, og hva de mener er de viktigste utfordringene vi må løse for å klare å finansiere de EUs politiske målsetninger.

Vi vil med andre ord ta et lite steg opp fra detaljer i forskjellige reguleringer, og diskutere hvor veien går videre for bærekraftig finans. Sirpa Pietikäinen og Bas Eickhout har vært to av nøkkelpolitikerne bak en rekke EU-initiativ innen bærekraftig finans, deriblant taksonomien.

Webinaret er gratis, men du må registrere deg for å bli med.