Lansering av Finans Norges klimarapport 2021

Gå til hovedinnhold

Lansering av Finans Norges klimarapport 2021

Onsdag 24. mars lanseres Finans Norges klimarapport 2021. Rapporten viser tydelig hvor natur- og værrelaterte hendelser inntreffer. I den forbindelse ønsker vi deg velkommen til en digital lansering, hvor vi skal se nærmere på hvordan vi kan forebygge for klimaendringer og hvordan forsikringsnæringen tar sitt samfunnsansvar. Arrangementet er gratis.

Bilde: Hanne Larsen
Bilde: Hanne Larsen

Lansering av Finans Norges klimarapport 2021

Tid
24. mars 2021, 14:00 - 14:40
Sted
Digitalt
Påmelding

Meld deg på her!

Arrangementet er gratis, og utgjør en del av programmet på Finans Norges #finansuke21. Du kan følge det digitalt onsdag 24. mars fra kl. 14.00 på hjemmesiden til finansuke.no Opptaket vil også ligge tilgjengelig i etterkant. En e-post med lenke til sendingen vil bli sendt ut dagen i forkant til alle påmeldte.

De økonomiske konsekvensene av klimaendringene øker. Vær- og naturhendelser forårsaker enorme ødeleggelser, og klimarapporten viser hvor mye dette koster samfunnet i skadeutbetalinger for bygg og eiendom. Det er viktig kunnskap, både for å forstå klimaendringenes kostnader og i arbeidet med klimatilpasning. 

Program

Samtale om utviklingen i bærekraftig finans med Idar Kreutzer, adm. direktør og Agathe Schjetlein, direktør bærekraft i Finans Norge.  

Presentasjon av Finans Norges klimarapport 2021, der Hege Hodnesdal, direktør for skadeforsikring i Finans Norge, vil presentere nøkkelfunnene i rapporten, etterfulgt av en samtale med Turid Grotmoll, adm. direktør i Fremtind og Idar Kreutzer, adm. direktør i Finans Norge.

#finansuke21

Lanseringen av klimarapporten 2021 utgjør en del av programmet på Finans Norges #finansuke21, som i år erstatter den tradisjonelle fysiske Finansnæringens dag med heldigitalt arrangement som vil gå fra 22. til 25. mars. Du kan følge de daglige sendingene direkte fra kl. 09:30-12:00 på finansuke.no
 
Ordstyrer på lanseringen av klimarapporten er Guri Solberg, som med sin bakgrunn som både journalist og programleder er en meget erfaren konferansier og panelleder. Guri har mange års erfaring fra bl.a. TV2 der hun gjennom årene har ledet programmer og store live-show så som Skal vi danse, idol, X-faktor , Amandaprisen, Nordic Music Awards, Gullfisken, Juleaksjonen, samt intervjuet alt fra politikere til popstjerner i nyhetsprogrammer. Gjennom de seneste årene har Guri bygget opp suksess podcasten #BRADAMER ´ der hun hittil har intervjuet mer enn 130 profilerte kvinner.

For ev. spørsmål om påmelding og annet praktisk, ta kontakt med inger.lise.prebensen@finansnorge.no

 

Vel møtt!

Guri Solberg

Ordstyrer for webinaret er journalist og programleder Guri Solberg, en meget erfaren konferansier og panelleder.