#finansuke21

Gå til hovedinnhold

#finansuke21

Finans Norge ønsker velkommen til #finansuke21, med daglige livesendinger 22.-25. mars fra kl. 09:30-12:00. Som følge av koronasituasjonen blir den tradisjonelle Finansnæringens dag med fysisk samling i stedet et heldigitalt arrangement fordelt over flere dager. 

 

#finansuke21

Tid
22. mars 2021, 09:30 - 25. mars 2021, 12:00
Sted
Digitalt
Påmelding

Sendingen er gratis og åpen for alle, og påmelding er ikke påkrevd. Men hvis du ønsker å motta oppdatert informasjon og påminnelse om arrangementet, kan du gjerne registrere din deltakelse her: Jeg ønsker å delta på #finansuke21

Under #finansuke21 vil du kunne se sendinger mandag 22. til torsdag 25. mars. Konferansen vil bli sendt live fra arrangementets hjemmeside på finansuke.no og vil også ligge tilgjengelig der i ettertid.

Norge trenger å skape rundt 25.000 nye jobber hvert år de neste 40 årene. Finansnæringens bidrag er allerede betydelige, mulighetene er store, men vi må gire opp ytterligere i tiden som kommer. På #finansuke21 ser vi nærmere på bakgrunnen for dette, vi drøfter ulike løsninger og stiller oss spørsmålet: Hva skal til for å lykkes framover og hvem tar ansvaret?

Statsminister Erna Solberg, Finansminister Jan Tore Sanner og Nicolai Tangen, leder NBIM, er noen av mange interessante gjester som under denne konferanseuken skal diskutere hvordan vi skal skape 1 million nye jobber og bærekraftig utvikling i en verden med kraftige endringer.

Mer informasjon om konferansen, program og oversikt over foredragsholdere finner du på hjemmesiden til arrangementet: finansuke.no

 

Vel møtt!