Presseseminar om egen pensjonskonto - AVLYST

Gå til hovedinnhold

Presseseminar om egen pensjonskonto - AVLYST

Arragementet er utsatt på ubestemt tid. 

Fra 1. januar 2020 blir «egen pensjonskonto» en realitet. Etableringen av «egen pensjonskonto» innebærer mange endringer for nesten alle ansatte i privat sektor. Det er allerede et stort informasjonsbehov blant folk og mye viktig forbrukerinformasjon som bør ut. Dette informasjonsbehovet vil bare bli større i tiden som kommer. Media spiller en svært viktig rolle i å gi publikum grunnleggende kunnskap om hva reformen innebærer, bakgrunnen for den, og hvordan det nye systemet vil fungere.

Presseseminar om egen pensjonskonto

Tid
19. mars 2020, 08:00 - 10:00
Sted
Møterom Ibsen, Finansnæringens hus, Hansteens gt. 2A
Påmelding

Meld deg på her!

Program:

Kl. 08:00 - 08:30 Frokostservering

Kl. 08:30 - 08:40 Velkommen ved Tom Staavi, informasjonsdirektør i Finans Norge

Kl. 08:40 - 09:00 Statssekretær Geir Olsen, Finansdepartementet - Formålet med egen pensjonskonto (EPK), arbeidet i gjennomføringsgruppen og hvordan departementet ellers har jobbet med dette.

Kl. 09:00 - 09:15 Stefi Kierulf Prytz, Direktør Liv og pensjon i Finans Norge - Hvordan Finans Norge har jobbet med EPK og hva som har vært viktig i dette arbeidet.  

Kl. 09:15 - 09:35 Geir Holmgren, konserndirektør Bedriftsmarked i Storebrand, styreleder i Norsk Pensjon og leder av styringsgruppen- informasjon om arbeidet med ny infrastrukturen og om Norsk Pensjon.

Kl. 09:35 - 10:00 Tom Staavi leder en samtale med Ragnar Bøe Elgsaas i LO, Kristin Diserud Mildal i NHO og Geir Holmgren i Storebrand om arbeidstaker/arbeidsgiver-perspektivet. Det åpnes for spørsmål fra salen.