Frokostseminar: Digital kompetanse i finans

Gå til hovedinnhold

Frokostseminar: Digital kompetanse i finans

Digital kompetanse er i dag like viktig som lesing, skriving og regning og muntlig fremstillingsevne. Finans Norge, Finansnæringens Autorisasjonsordninger og Norsk Test inviterer til frokostseminar 22.mai.

digital.boble.dame.kvinne.digitalboble.

Frokostseminar om digital kompetanse

Tid
22. mai 2019, 08:00 - 10:15
Sted
Litteraturhuset i Oslo
Påmelding

Påmelding her

Finansbransjen har over lengre tid vært i sterk endring som følge av ny teknologi og nye kundekrav, og utviklingen fortsetter i høy fart.  Ansatte må kunne beherske ulike digitale verktøy for å løse oppgaver, analysere informasjon og ikke minst kommunisere med kunde gjennom ulike digitale kanaler.  Det er mye snakk om AI, Big Data, IOT og chatboter.  Og hvordan står det til med vår digitale basiskompetanse?  

På frokostseminaret 22.mai på Litteraturhuset i Oslo presenterer vi bl.a. digitale trender i arbeidslivet og resultatene fra en rykende fersk undersøkelse i finansbransjen der over 3000 ansatte har testet sin digitale basiskompetanse.

Program:

08.00 Frokost serveres/registering

08.30 Velkommen

08.35 Digitale trender i arbeidslivet v/Per Kristian Næss-Fladset, DNB. Executive Vice President, Head of Open Banking at DNB. 

08.50 Digital forretningsforståelse v/Cecilie Staude, BI. Lærer, foredragsholder og forfatter.

09.05 Resultater fra undersøkelsen v/Bernt Nilsen, daglig leder i Norsk Test

09.50 Hva gjør bedriftene videre? v/Kjersti Jargvoll, Fremtind Forsikring AS, HR-direktør

10.15 Avslutning

 

Deltakelse er gratis, men du må registrere deg! Vennligst følg påmeldingslenken i "den grønne boksen". Påmeldingsfrist er 19.mai.

 

Frokostseminaret er et samarbeidsprosjekt mellom Finans Norge, Finansnæringens autorisasjonsordninger og Norsk Test.

Du møter

Bernt Nilsen ved Thomas Nilsen

Bernt Nilsen er sivilingeniør og har i tillegg utdanning i økonomi og pedagogikk. Han har etablert selskapene Datakortet og Norsk Test. Sammen med en entusiastisk gjeng fra sitt hovedkontor i Kirkenes drifter de en rekke nasjonale sertifiseringsordninger som FinAut, Båtførerprøven og Innkjøpskortet.

Per Kristian Fladset-Næss

Per Kristian Næss-Fladset er Executive Vice President, Head of Open Banking at DNB. 

Kjersti Jargvoll

Kjersti Jargvoll  er HR-direktør i Fremtind, et forsikringsselskap etablert 1. januar 2019. Selskapet eies av SpareBank 1 og DNB og har ca 1000 ansatte. Kjersti har 30 års erfaring fra forsikringsbransjen, bl.a. som HR-direktør i SpareBank 1 Forsikring. Fremtind satser strategisk på kompetanseutvikling, med hovedvekt på å utvikle mennesker og prosesser i den digitale hverdagen.

Cecilie Staude

Cecilie Staude er høyskolelektor ved Institutt for markedsføring på Handelshøyskolen BI. Hun brenner for digitalisering, trender og kommunikasjon, og underviser bachelor-, master- og executive-studenter i hvordan virksomheter kan bruke informasjon og teknologi for å utløse gevinster og få konkurransefortrinn.