Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
november

Kommunikasjonsseminaret 2017

03.11.2017 09:00-14.30 på Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, Oslo

Høstens viktigste samling for bransjens kommunikasjonsfolk.

Hvert år samler Finans Norge kommunikasjonsmedarbeidere fra hele finansbransjen til et nyttig og hyggelig treff. Vi tar opp aktuelle kommunikasjonsfaglige temaer og deler erfaringer med hverandre.

I år er hovedtemaene politisk kommunikasjon, kommunikasjon av samfunnsansvar og sist men ikke minst innholdsmarkedsføring. Vi har samlet spennende foredragsholdere som vil dele sin kunnskap og erfaring.

Pris inklusiv lunsj; 1.250,-

Kommunikasjonsseminaret 2017

Foredragsholdere

Sigurd Grytten. Foto.

Sigurd Grytten

Partner og leder av samfunns- og myndighetskontakt i Zynk

Sigurd Grytten er partner og leder for avdeling for samfunns- og myndighetskontakt i Zynk. Han har utviklet strategier for flere av Norges største virksomheter innenfor både privat og offentlig sektor. Tidligere har Grytten vært administrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge og han har vært  stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet under Jens Stoltenbergs første regjering (2000–2001), leder av Arbeiderpartiet i Bergen fra 2000 til 2002 og leder av Europabevegelsen fra 2001 til 2003. Han satt også i AUFs sentralstyre fra 1994 til -98.

Eli Arnstad. Foto.

Eli Arnstad

Banksjef i SpareBank 1 SMN

Eli Arnstad er banksjef i SpareBank 1 SMN fra 2012. Eli har vært adm. direktør i Enova SF, direktør ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter og daglig leder Stjørdal Næringsforum. Hun har bred erfaring som styremedlem i styret til SpareBank 1 SMN, Posten Norge, Sparebankforeningen, AF-gruppen, Vattenfall AB, Universitetet for miljø og biovitenskap på Ås og styret i Norges Fotballforbund i tillegg til regionale og lokale bedrifter og organisasjoner. 

Svein Arne Haavik. Foto.

Svein Arne Haavik

Innholdssjef VGs partnerstudio

Svein Arne Haavik har jobbet redaksjonelt i VG i nesten 25 år før han gikk over til VGs Partnerstudio. Der er han i dag innholdssjef. 

Bente Øverli. Foto.

Bente Øverli

Nestleder Forbrukerombudet

Bente Øverli har vært nestleder i Forbrukerombudet siden 2010. Før dette arbeidet hun over 10 år i ombudet som seksjonssjef med ansvaret for blant annet FOs arbeid på IKT, miljø/etikk, barn og unge.

Lars N. Sæthre. Foto.

Lars N. Sæthre

Kommunikasjonsdirektør Handelsbanken

Lars N. Sæthre er kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken, der han har vært siden 2010. Han har tidligere vært partner i JKL Group og Woldsdal & Partnere, og jobbet med finansjournalistikk i Aftenposten.

Even Westerveld. Foto.

Even Westerveld

Informasjonsdirektør DNB

Even Westerveld er informasjonsdirektør i DNB Bank ASA. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og var tidligere partner i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden.Kiese.

Kristin Grøntoft. Foto.

Kristin Grøntoft

Sosiale medier ansvarlig If forsikring

Kristin Grøntoft har arbeidet i media siden 1998, blant annet som nyhetsleder i økonomiredaksjonen i Aftenposten. I If jobber hun med sosiale medier, kommunikasjon og digital strategi. 

Monica Rimestad. Foto.

Monica Rimestad

CSR-ansvarlig Tryg Forsikring Norge

Monica Rimestad er CSR-ansvarlig for Tryg Forsikring i Norge. Hun er utdannet jurist, og arbeider nå med Trygs satsing på livbøyer og natteravner. 

Jan Erik Fåne. Foto.

Jan Erik Fåne

Kommunikasjonsdirektør Finans Norge

Jan Erik Fåne er kommunikasjonsdirektør i Finans Norge. Han har gjennom en årrekke jobbet som kommunikasjonsrådgiver og lobbyist og har en fortid som politiker. Han satt på Stortinget i perioden 1989–1993.  

Tor Mikkel Wara. Foto.

Tor Mikkel Wara

Partner og seniorrådgiver i First House

Tor Mikkel Wara har lang erfaring som seniorrådgiver i ulike kommunikasjonsbyråer og har bistått både norske og internasjonale virksomheter. Tor Mikkel har bakgrunn som stortingsrepresentant og har arbeidet med politisk analyse og endring av rammebetingelser for næringslivet.