Finansnæringens digitaliseringskonferanse

Gå til hovedinnhold

Finansnæringens digitaliseringskonferanse

For tredje gang samler Finans Norge og Teknisk Ukeblad ledende teknologiselskaper, nøkkelpersoner fra finansnæringen, analytikere og representanter fra myndighetene til en dag for faglig påfyll og nettverksbygging. 

Mobiltelefon foran skjerm. Foto.

Finansnæringens digitaliserings-konferanse

Tid
9. juni 2016, 08:00
Sted
Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo
Påmelding

FULLT

Her møter du de som kan utfordre ditt tankesett, inspirere til nye ideer bygge videre på kreative løsninger. Fjorårets konferanse samlet 250 deltagere fra hele landet. 

Vi er alle med på en av de største endringene finansnæringen har opplevd. Ny teknologi endrer forretningsmodeller og operativ adferd for alle. På finansnæringens digitaliseringskonferanse 2016 får du oversikt over nye trender, oppdateringer fra nøkkelpersonene i bransjen og sjansen til å diskutere den nye hverdagen med kolleger.

Enkle og tilgjengelige

Bankene legger store ressurser ned i å gjøre sine banktjenester enkle og tilgjengelige for sine kunder. De forventer nye, smarte løsninger fra finansnæringen, og samtidig møter næringen nye aktører og ny regulering. Robotene gjør for alvor sitt inntog, de som ikke tilpasser seg raskt nok står i fare for å bli disrupted. 

Pris

2490 kroner.

Program og påmelding hos Teknisk Ukeblad