Våre meninger

Her finner du Finans Norges podkaster, kronikker og kommentarer.

Siste podkaster, kronikker og kommentarer fra Finans Norge

  1. Kommunene må rustes for ekstremvær

    Kommunene er både lokal planmyndighet og beredskapsmyndighet, og spiller en helt sentral rolle i å holde klimarisikoen i samfunnet på et akseptabelt nivå, skriver blant andre Kari Olrud Moen, administrerende direktør i Finans Norge. Les debattinnlegget i Kommunal Rapport.

  2. Norsk næringslivs største kompetanseløft fyller 15 år

    Etter en rekke skandaler der finansnæringen hadde solgt komplekse, dyre og dårlige spareprodukter, tok banknæringen grep. I 2009 etablerte næringen en autoriseringsordning for sine rådgivere. Det har vært en suksess og bidratt til det største kompetanseløftet næringen noensinne har gjennomført. Nå fyller Finansnæringens Autorisasjonsordninger 15 år.

  3. Fusjonere når vi kan – ikke når vi må

    Finanslunsj podkast: Fusjonsbølgen blant sparebankene fortsetter. Banksjef Rune Iversen i Marker Sparebank og Glenn Haglund, banksjef i Eidsberg Sparebank er ukens gjester. Hva er grunnen til at de ønsker å slå seg sammen til Marker og Eidsberg Sparebank, og hvorfor skjer dette nå?

Jan Erik Fåne og Tom Staavi er direktører i Finans Norge. Foto.

Finanslunsj podkast fra Finans Norge

Velkommen til Finanslunsj med Fåne og Staavi

Finans Norge inviterer gjester til samtale om økonomispørsmål og finansaktuelle tema. Jan Erik Fåne og Tom Staavi er begge direktører i Finans Norge.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.