Podkast om kriminalitetsbekjempelse

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Podkast om kriminalitetsbekjempelse

I studio. Fire personer, to menn og to kvinner, prater. Foto.
Jan Erik Fåne (til venstre) og Tom Staavi inviterte Anne-Catherine Gustafson og Hanne Tangen Nilsen i studio for en prat om DSOP-samarbeidet, cybercrime og ID-tyveri.

Sommerferien er i full gang for de fleste og en bør være ekstra på vakt med hvor en kobler seg til på nett og hva en trykker på av lenker for å unngå ID-tyveri og svindel. 

Denne uka snakker vi om kriminalitetsbekjempelse i sommerpodden og i den forbindelse er politiinspektør i Politidirektoratet Anne-Catherine Gustafson og sikkerhetssjef i Telenor Norge Hanne Tangen Nilsen invitert til ukas utgave av «Finanslunsj med Fåne og Staavi».

– Kommer det en mail med en lenke i, sjekke alltid mailadressen før du klikker, det kan være svindel. Er mailadressen suspekt er det et tegn på svindel. Tenk først, klikk etterpå, oppfordrer Hanne Tangen Nilsen sterkt.

Lurer du på hvorfor du ikke skal benytte deg av tilgjengelige USB-ladere på ferie, hvilke nettverk som er sikre, eller hva DSOP-samarbeidet kan bidra med for å bekjempe kriminalitet – len deg tilbake, sett øretelefonene på og lytt til ukas «Finanslunsj med Fåne og Staavi».