Finans Norge på Arendalsuka 2022

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Finans Norge på Arendalsuka 2022

Bilde av en kaffekopp på bryggekanten med tekst om dato og sted for Finanskafeen.

17. august er Finans Norge igjen klare for Arendalsuka. Her er en oversikt over alle våre arrangementer.

17. august er det igjen tid for Finanskafé på Thon Hotell i Arendal med livestreaming. På menyen står seks spennende og aktuelle temaer. I tillegg kan du møte oss samme dag for å få ferske tall fra Forventningsbarometeret sammen med ekspertene og politikernes analyse av utviklingen i norsk økonomi. Dagen avsluttes med Finanskveld med program, mingling og tapas i Sparebanken Sør sine lokaler og bakgård. 

Vi har følgende på menyen:

Mellom de første seks programpostene er det 15 minutters pause med servering.   

Vi har invitert inn toppledere og fagpersoner fra mange av våre medlemsbedrifter og politikere fra mange partiene, til å være med i debattene. I tillegg deltar også ressurspersoner som Nicolai Tangen fra Norges Bank, Siri Kalvig fra Nysnø, Kristin Skogen Lund fra Schibsted og mange andre spennende debattanter fra blant annet LO, Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Pensjonistforbundet, Natur og Ungdom og NHH. Som vanlig vil Finans Norges kommunikasjons-duo Jan Erik Fåne og Tom Staavi lede debattene med stø hånd. 

I tillegg til Finanskafé har vi følgende arrangementer samme dag: 

Da slipper vi 3. kvartalstallene fra Forventningsbarometeret og vi markerer at barometeret er 30 år i år. I tillegg spør vi ledende sjeføkonomer og politikere om deres syn på utviklingen i norsk økonomi for høsten. Dette skjer i Sparebanken Sørs lokaler kl. 08.30 i debatten «Prispress, mat & energikrise – hvor går norsk økonomi?».  

Finans Norge, Finansforbundet og Sparebankforeningen inviterer til Finanskveld med duoen "Isaksen & Ulstein". Vi åpner Finanskvelden med Torbjørn Røe Isaksen, samfunnsredaktør i e24 og Hege Ulstein, kommentator i Dagsavisen som kommenterer og drodler fritt rundt hva skifte av regjering har hatt og si for styringen av Norge. Deretter blir det hyggelig mingling med tapas og drikke i Sparebanken Sørs lokaler og bakhage for alle som har lyst til å delta. 

Følg debattene på Finans Norges Facebook-side 

Vi streamer alle våre debatter direkte via vår Facebook-side.

Mange mennesker samlet i lokalene i toppetasjen på Thon Hotel Arendal der vi har Finanskafeen vår.Foto.
Vi ses i Arendal! Foto: Finans Norge
Ann Håkonsen

Ann Håkonsen

kommunikasjonssjef

950 64 149 Ann.Hakonsen@finansnorge.no