Ønsker flere med i Kvinner i Finans Charter

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Ønsker flere med i Kvinner i Finans Charter

Portrett av Runa Opdal Kerr
Finans Norges arbeidslivsdirektør, Runa Opdal Kerr. Foto: CF Wesenberg

– Vi ønsker oss enda flere medlemsbedrifter inn i Kvinner i Finans Charter, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr. Derfor arrangerer Finans Norge et webinar mandag 8. november, slik at de ledergruppene som nå vurderer å signere skal få en grundig gjennomgang av hva det innebærer for bedriften.

Kvinner i Finans Charter har som mål å bidra til å øke andelen kvinner i ledende posisjoner i finansnæringen i Norge. Det er næringen selv som eier charteret gjennom bransjeorganisasjonene Finans Norge, VFF, VPFF og NVCA. Aktivitetene driftes av FutureBoards AS.

– På webinaret 8. november vil to medlemsbedrifter, KLP og SpareBank 1 SR-Bank, forteller hvorfor de har meldt seg inn og det vil bli en grundig gjennomgang av bakgrunnen for Charteret og hvordan hver enkelt bedrift skal følge opp bedriftens forpliktelser, sier Opdal Kerr.

Hun håper etter hvert at alle Finans Norges medlemsbedrifter vil slutte opp om Charteret.

08 nov

Kvinner i Finans Charter – derfor bør din bedrift signere!

Finansnæringen ønsker å øke kvinneandelen i ledende posisjoner og i spesialistfunksjoner gjennom initiativet Kvinner i Finans Charter. Dette er et initiativ som vil gi resultater! Her får du svar på hva Kvinner i Finans Charter er, og om dette er noe f...