Nytt nummer av Finansrett

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Nytt nummer av Finansrett

Bøker ved vannet i en solnedgang. Foto.
Foto: Photocreo Bednarek / Adobe Stock

Les våre 88 saker om rettslige rammebetingelser for finansnæringen, deriblant om Norges Banks rapport om digitale sentralbankpenger, endringer i hvitvaskingsforskriften, tolkningsuttalelse om risikovekting av utlån til eiendomsutvikling fra Finansdepartementet, og proposisjon om garanterte produkter og pensjon fra første krone.

Lise Ljungmann Haugen. Foto.
Finansrett utgis av Finans Norge. Lise Ljungmann Haugen er redaktør.

Finans Norge er utgiver av Finansrett. Publikasjonen utgis hvert kvartal og har som mål å holde abonnenter oppdatert om de rettslige rammebetingelsene for finansnæringen. Les mer om abonnement på Finansrett. 

Les Finansrett

Les siste nummer av Finansrett (kun for abonnenter).

Fri tilgang for Finans Norges medlemmer

Som ansatt i en av Finans Norges medlemsbedrifter får du fri tilgang til Finansrett.no, forutsatt at du har opprettet bruker på Finans Norges nettsider.