Se opptak av temasendingene fra Finansuken 2021

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Se opptak av temasendingene fra Finansuken 2021

En million nye jobber. Illustrasjon.

Hadde du ikke mulighet til å delta på Finansuken 2021? Nå kan du se opptak av alle temasendingene fra vår digitale konferanse. Mange spennende gjester vil sammen med finansnæringen diskutere behovet for en million nye jobber i Norge, bærekraftig utvikling og en verden i kraftig endring.

Møt Sanner, Frankopan og Tangen på Finansuken

Se opptakene fra #finansuke21 der du kan møte både finansministeren, en verdensberømt forfatter, og oljefondsjefen. Dagens tema er hvordan koronakrisen har påvirket norsk og internasjonal økonomi og hvordan vil den prege oss i tiden fremover.

Foto: Nicolai Tangen, leder Norges Bank Investment Management
Nicolai Tangen, leder Norges Bank Investment Management

Møt Jacob Wallenberg, Sparebankene og Danat Tekie på Finansuken

Se opptakene fra #finansuke21 der du møter Jacob Wallenberg og flere spennende gjester. Dagens tema er blant annet bærekraftig utvikling, konkurransekraft og det norske tillitsbaserte samfunnet i en tid med kraftige endringer.

Jacob Wallenberg. Foto.
Jacob Wallenberg

Finans Norges klimarapport 2021

På onsdagens sending fra Finansuken ble funnene i årets klimarapport diskutert. Noe må gjøres og finansbransjen har en viktig rolle. Last ned Finans Norges klimarapport 2021 og se opptaket av sendingen på Finansuken.

Lansering av klimarapporten. Foto.

Møt Stordalen, Syse og Skogen Lund på Finansuken

Se opptakene fra den siste dagen av #finansuke21 der du møter Emilie Anker Stordalen, Kristin Skogen Lund og flere spennende gjester. Dagens tema er blant annet bærekraftige løsninger, vekst og grønn omstilling.

Emilie Anker Stordalen. Foto.
Emilie Anker Stordalen