Webinar om finansnæringens rolle i koronakrisen

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Webinar om finansnæringens rolle i koronakrisen

To menn, snakker sammen i mikrofon. Skjermdump.
Torsdag ble det arrangert webinar om finansnæringens rolle i koronakrisen, hvor Jan M. Moberg (til venstre), redaktør i TU Media, intervjuet Idar Kreutzer, adm.dir. i Finans Norge. Opptaket fra webinaret er tilgjengelig og du finner lenke nederst i saken. Skjermdump fra YouTube.

I løpet av dager ble en helt ny ordning for korona-kompensasjon til bedrifter stablet på bena, etter en historisk innsats fra myndighetene og finansnæringen. Resultatet ble «Det beste Norge har å by på», et komplekst rammeverk satt i drift med heldigitaliserte løsninger som gjorde Norge verdensledende i støtteordningene. Dette var tema for webinaret med Idar Kreutzer torsdag. 

Teknisk Ukeblad og Finans Norge avholdt i dag 28. gratis webinar med adm. direktør Idar Kreutzer i Finans Norge om finansnæringens rolle i koronakrisen.

Dette webinaret tar for seg digitalisering av finansverdenen og den voldsomme akselerasjonen som vi alle ser i disse dager. Med kompensasjonsordningen som et eksempel på rask og riktig digitalisering av prosesser og godt samarbeid mellom offentlig og privat sektor, vil Idar Kreutzer gi innsikt i temaet. Arrangementet ledes av adm. direktør og ansv. redaktør i TU Media; Jan M. Moberg.