Webinar om arbeidsgivers styringsrett

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Webinar om arbeidsgivers styringsrett

Finans Norge arrangerer Teams-webinaret "Arbeidsgivers endringsrett i ansettelsesforholdet" 15. desember. Alle medlemsbedriftenes HR-kontakter har fått invitasjon, men det er også mulighet for ledere med personalansvar å melde sin interesse for deltakelse. Webinaret er for Finans Norges arbeidsgivermedlemmer.

Illustrasjonsfoto: Klokke

Gjennom styringsretten kan arbeidsgiver lede, styre og bestemme over de ansatte. Det er likevel begrensninger i adgangen til å gjøre endringer i arbeidsforholdet overfor den enkelte arbeidstaker. Hva er egentlig handlingsrommet og hvordan gå frem?

Finans Norge arrangerer Teams-webinaret: «Arbeidsgivers endringsrett i ansettelsesforholdet – typetilfeller» tirsdag 15. desember kl. 10.30 – 11.00.

Advokatene Therese Høyer Grimstad og Katarina Lægreid Buzatu ser nærmere på følgende:  

  1. Styringsretten – handlingsrommet og praktiske råd ​
  2. Typetilfeller​
  3. Prosess – innenfor styringsretten​
  4. Prosess – utenfor styringsretten ​

Webinarene i møterekken "Arbeidsrett i finans" er kun for Finans Norges arbeidsgivermedlemmer. Mail-invitasjon er allerede sendt ut til HR-kontaktene i disse bedriftene. Ledere med personalansvar kan melde sin interesse for deltakelse til arbgiv@finansnorge.no. Bedrifter som er interessert i arbeidsgivermedlemskap er velkommen til å henvende seg til oss via samme mailadresse.

Det vil bli satt opp nye temaer for "Arbeidsrett i finans" for 2021.

Katarina Lægreid Buzatu

Katarina Lægreid Buzatu

Advokat individuell og kollektiv arbeidsrett

957 72 648 katarina.legreid.buzatu@finansnorge.no