Norge på Singapore Fintech Festival

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Norge på Singapore Fintech Festival

Illustrasjonsbilde

Norsk finansteknologi har fått en prominent plass på verdens største fintech-arrangement, Singapore Fintech Festival. Festivalen, som i år er heldigital, inkluderer et innslag og panelsamtale om kompensasjonsordning.no på sin globale kanal.

Finans Norge, Finance Innovation og innovasjon Norge i Singapore har samarbeidet om programmet til festivalen. Singapore Fintech Festival er et massivt arrangement som i år er heldigitalt. Festivalen kan følges gjennom en rekke parallelle, digitale kanaler i perioden 7. til 11. desember. Norge har et rikholdig innhold under årets arrangement.

Tirsdag kveld

De nordiske landene har koordinert seg og Norge vil ha sin dag på festivalen 8. desember. Ett av de norske innslagene er plukket ut og blir sendt på festivalens hovedkanal tirsdag 8. desember kl 18:30 norsk tid. Dette innslaget viser hvordan Norge utviklet og lanserte det avanserte fintech-prosjektet kompensasjonsordning.no på bare 3 uker. Det har vakt interesse hos arrangøren.

Innslaget vil inneholde en film som viser hva som ble laget etterfulgt av en panelsamtale med finansminister Jan Tore Sanner, Kjerstin Braathen, CEO DNB og Hans Christian Holte som var direktør for Skatteetaten da ordningen ble utviklet. Samtalen ledes av Idar Kreutzer, administrerende direktør i Finans Norge. Innslaget vil også bli sendt på den norske kanalen samme dag.

Programmet på Norges lokale kanal
(tirsdag 8. desember, norsk tid)

09:30: Velkommen

Anita Nergaard, Norges ambassadør til Singapore

09:30: Digitale lommebøker og betaling

Berit Svendsen, leder internasjonal virksomhet i Vipps

09:55: Hvordan norsk teknologi digitaliserer Tyskland

Anders Ljungquist, landssjef Signicat

10:35:  Oppstartsbedrifter og eksport, panelsamtale

Ine jacobsen (Cocoon Capital Mangament), Erik Ingvoldstad (EdenBull), Kanika Mittal (Meniga), Dag lilletvedt (powerzeek), Erkin Oksel (Eyes Clear)

11:20: Hvordan Norge klarte det umulige, Kompensasjonsordning.no

12:00: Hvordan har Singapore og Norge respondert på pandemien, panelsamtale fra Singapore

Paul Kastmann (innovasjon Norge, Singapore), Magnus Grimeland (Antler), Chie Hock Lai (Singapore Fintech Assosiation), Jan Fredrik Skjeltorp (DNB Asia)

Besøk og kjøp billett her