BI-kursene åpne til 22. juni

Gå til hovedinnhold
Publisert:

BI-kursene åpne til 22. juni

Rekordmange meldte seg på de fire digitale kursene som BI og Finans Norge tilbød kostnadsfritt i mars og april. Stor arbeidsmengde hos medlemsbedriftene har imidlertid ført til at mange har hatt problemer med å fullføre innen opprinnelig frist. Nå har BI forlenget fristen, og vil holde kursene åpne til 22. juni.

Over 500 meldte seg på hver av de fire kursene;

Bare etter en knapp uke var alle kurs fulltegnet og kursene ble anbefalt tatt over en tidsperiode på to uker. Det viste seg å være vanskelig for mange ansatte som hadde mye kundepågang på grunn av koronakrisen.

– Vi utvider derfor åpningstiden til mandag 22. juni, slik at alle som ennå ikke har kommet i gang med kursene, eller fortsatt har deler av kursene igjen har mulighet til å fullføre, sier Katrine F. Kirkebø som er Head of Executive B2B Open programmes på BI.

Digitale, kostnadsfrie BI-kurs for finansnæringen

De digitale kursene som BI har utviklet i samarbeid med Finans Norge har vært utrolig populære, og tre av fire kurs er nå fulltegnet. Målgruppen for kursene er alle ansatte i finansnæringen som har lyst på et innblikk i og en nærmere forståelse for temaene...

Dame bak PC. Illustrasjonsfoto.
Foto: Fizkes/Adobe Stock Photo.