Digitale, kostnadsfrie BI-kurs for finansnæringen

Gå til hovedinnhold
Publisert: Oppdatert:

Digitale, kostnadsfrie BI-kurs for finansnæringen

De digitale kursene som BI har utviklet i samarbeid med Finans Norge har vært utrolig populære, og tre av fire kurs er nå fulltegnet. Målgruppen for kursene er alle ansatte i finansnæringen som har lyst på et innblikk i og en nærmere forståelse for temaene som tilbys. 

Dame bak PC. Illustrasjonsfoto.
Foto: Fizkes/Adobe Stock Photo.

Kursene består hver av fire moduler a to timer, pluss refleksjonsoppgaver man kan jobbe med mellom modulene. Alle kursene krever påmelding, men kan tas når det måtte passe for den enkelte i perioden fra oppstart til primo juni. Alle kurs anbefales tatt over en tidsperiode på to uker. For kurset prosjektledelse anbefales det å følge oppsatt tid som er mandag og torsdag kl. 19.00 – 21.00 i uke 17 og 18 (live webinar).

Kursene er utviklet av BI på bestilling fra Finans Norge og finansiert av bevilgede midler fra Fondet for bank og finans.

 • Prosjektledelse
  Her får du innsikt i hvordan du organiserer og styrer et prosjekt slik at det bidrar til lønnsomhet og gjennomføringsevne i organisasjonen.
  Kurset starter mandag 20. april. OBS: Fulltegnet

 • Digital forretningsforståelse for næringslivet
  I dette kurset får du en innføring i hvordan en virksomhet kan utnytte digitalisering for å fremme lønnsomhet og konkurransefortrinn, samt hvordan digitalisering påvirker strategisk tenkning, ledelse og innovasjon.
  Kurset starter 27. april. OBS: Fulltegnet

 • Bærekraft som konkurransefortrinn i næringslivet
  Her får du en innføring i hvordan en virksomhet kan gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn gjennom utviklingen av bærekraftige forretningsmodeller og grønne innovasjoner.
  Kurset starter 4. mai. OBS: Fulltegnet

 

Se også tilbud fra NTNU.

Digital transformasjon og bærekraft – gratis NTNU-kurs

NTNU tilbyr nå første del av i alt fem kurs som inngår i emnet «Digital transformasjon og bærekraft». Kursserien er åpen for alle, og dersom du er kvalifisert, det vil si har minimum bachelorgrad eller tilsvarende fra før, vil du kunne ta eksamen (7,5...

Illustrasjonsbilde av en som sitter foran en skjerm med hodetelefoner

Kjemperespons på digitale kurs fra BI

Rett før påske fikk finansnæringens ansatte et tilbud fra BI og Finans Norge om gratis digitale kurs innenfor fagområdene prosjektledelse, digitalisering og bærekraft. Kursene er utviklet av BI på bestilling fra Finans Norge og finansiert av bevilgede midle...

Illustrasjonsbilde av en laptop på et kjøkkenbord

Tilbud om kompetanseutvikling digitalt

På oppfordring fra Finans Norge har BI snudd seg rundt og kan tilby en egen midlertidig nettside for næringen hvor læringselementer vil bli gjort kostnadsfritt tilgjengelig for bedriftene og de ansatte i finans. – Dagens situasjon gjør digital læring svært...

Illustrasjonsbilde: En laptop og en kaffekopp på et kjøkkenbord