Kjemperespons på digitale kurs fra BI

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Kjemperespons på digitale kurs fra BI

Rett før påske fikk finansnæringens ansatte et tilbud fra BI og Finans Norge om gratis digitale kurs innenfor fagområdene prosjektledelse, digitalisering og bærekraft. Kursene er utviklet av BI på bestilling fra Finans Norge og finansiert av bevilgede midler fra Fondet for bank og finans, og responsen fra næringens ansatte har vært over all forventning. To av kursene er fulltegnet og påmeldingene fortsetter å strømme inn til BI.

Illustrasjonsbilde av en laptop på et kjøkkenbord

– Responsen har vært over all forventning, sier Finans Norges arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr, som syns det er gledelig at ansatte i Finans Norges medlemsbedrifter hiver seg på med kompetanseutvikling, selv i disse tider.

– Gjennom påsken var saken om gratiskursene den mest leste saken på www.finansnorge.no, så mange har nok vært inne og vurdert og planlagt vårens faglige påfyll. Responsen viser også at vi traff godt i valget av temaer, sier Opdal Kerr.

Fortsatt mulig

Det var kurset Prosjektledelse som først ble fullbooket. Her er det satt et maksimalt antall deltakere på 500 og kurset starter med webinar allerede mandag 20. april. Kurset Digital forretningsforståelse for næringslivet gjøres tilgjengelig uken etter, og har også nådd målet om maksimalt antall deltakere på 500.

Det er fortsatt mulig å melde seg på kursene Bærekraft som konkurransefortrinn i næringslivet og Den digitale endringsagenten.

Digitale, kostnadsfrie BI-kurs for finansnæringen

De digitale kursene som BI har utviklet i samarbeid med Finans Norge har vært utrolig populære, og tre av fire kurs er nå fulltegnet. Målgruppen for kursene er alle ansatte i finansnæringen som har lyst på et innblikk i og en nærmere forståelse for temaene...

Dame bak PC. Illustrasjonsfoto.
Foto: Fizkes/Adobe Stock Photo.