Tilbud om kompetanseutvikling digitalt

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Tilbud om kompetanseutvikling digitalt

På oppfordring fra Finans Norge har BI snudd seg rundt og kan tilby en egen midlertidig nettside for næringen hvor læringselementer vil bli gjort kostnadsfritt tilgjengelig for bedriftene og de ansatte i finans. – Dagens situasjon gjør digital læring svært aktuelt og det ønsker BI å legge enda mer til rette for. Det er noe vi i finans er svært fornøyde med, sier Runa Opdal Kerr, arbeidslivsdirektør i Finans Norge.

Illustrasjonsbilde: En laptop og en kaffekopp på et kjøkkenbord

BI og Finans Norge har gjennom mange år hatt et konstruktivt og nært samarbeide. Mange ansatte i finans har tatt sin utdannelse på BI, noe bedriftene drar nytte av hver eneste dag. I urolige tider som vi nå opplever med koronaepidemien, viser samarbeidet seg på en ny måte.

Allerede i morgen, 1. april kl. 08.00 starter en webinarserie om å lede i krisetider.

Runa Opdal Kerr

Runa Opdal Kerr

direktør arbeidsliv

415 15 427 runa.kerr@finansnorge.no