Snart klart for Finans Norges kapitalmarkedsdag

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Snart klart for Finans Norges kapitalmarkedsdag

London skyline. Foto

Finansregulering, makroøkonomisk analyse og digital betalingsformidling vil være tema når Finans Norge arragerer sin egen kapitalmarkedsdag i London 26. mars. 

Det er tredje gang Finans Norge gjennomfører kapitalmarkedsdag i London. Foregående år har vært 2016 og 2018. Hensikten med kapitalmarkedsdagen er å gi det internasjonale finansmarkedet en regulatorisk oppdatering og makroøkonomisk analyse. I den forbindelse er blant andre statssekretær i Finansdepartementet, Geir Olsen, og finanstilsyndirektør Morten Baltzersen hovedtalere.

Kapitalmarkedsdagens tredje hovedtaler er Rune Garborg, Vipps. Dagen avsluttes med breakout-sessions med Jan Erik Kjerpeseth, konsernsjef Sparebanken Vest, Arne Austreid, administrerende direktør SpareBank1 SR-Bank og Kjerstin Braathen, konsernsjef DNB.

– Vi retter særlig søkelyset mot finansregulering, makroøkonomisk analyse og digital betalingsformidling. Med dette programmet ønsker vi å gi internasjonale investorer og analytikere et unikt innblikk i norsk finansnæring, sier Jan Erik Fåne, kommunikasjonsdirektør i Finans Norge.

Kapitalmarkedsdagen finner sted i DNBs lokaler i London, fra 11.45 til 17.10 torsdag 26. mars 2020.

26 mar

Kapitalmarkedsdagen 2020 - UTSATT

Arrangementet er utsatt på ubestemt tid.    Nærmere informasjon kommer.  26. mars arrangerer Finans Norge for tredje gang. Investorer, analytikere og andre interessenter som følger norsk finansnæring inviteres til en bred gjennomgang av status for nors...

Jan Erik Fåne

Jan Erik Fåne

kommunikasjonsdirektør

922 13 640 jan.erik.fane@finansnorge.no