TFF kjører på i høst

Gå til hovedinnhold
Publisert:

TFF kjører på i høst

Reklameoppslag på t-banen

Trafikkforsikringsforeningen (TFF) går også i høst bredt ut for å få oppmerksomhet rundt konsekvensen av å ha et uforsikret kjøretøy.

I september kjøres blant annet en stor T-banekampanje som skal treffe folk i store deler av Oslo-området. Det er også en kontinuerlig og massiv annonsedekning på FINN med budskapet «uten forsikring er du ute å kjøre».

Nå i midten av september er rundt 31 000 uforsikrede kjøretøy registrert i systemet TFFAuto. To tredeler av de uforsikrede er personer som tidligere har hatt forsikringen i orden hos forsikringsselskapene. De har, av en eller annen grunn, sluttet å betale forsikringen sin og blir da etter hvert sagt opp som kunder.

–Alle som eier kjøretøy med skiltene på må ha forsikringen i orden. De aller fleste har heldigvis fått med seg dette budskapet. Vi ser også at gebyrordningen for uforsikrede bidrar til at flere kjøper forsikring, sier Roger Stenseth i Trafikkforsikringsforeningen.

Ny digital klageløsning

TFF har utviklet en digital klageveiviser med ikoner som skal gjøre det enklere for dem som har fått gebyr og som ønsker å klage.

Samtidig får klageren på en enkel måte nødvendig informasjon, for eksempel om hva som bør gjøres for å stanse videre gebyr, eller hvilken dokumentasjon som bør leveres til TFF eller andre instanser.