Fintech på Oslo Innovation Week

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Fintech på Oslo Innovation Week

Hånd, tekologi, illustrasjon.
25. september arrangeres Norges første internasjonale samling innen bærekraftig finans og verdens første symposium innen transformerende innen finans.

I slutten av september arrangeres Oslo Innovation Week og i den forbindelse arrangeres Norges første internasjonale samling innen bærekraftig finans, og verdens første symposium innen transformerende teknologier innen finans.

Arrangementet avholdes 25. september på Klingenberg Kino. Hit kommer eksperter på feltet, som blant annet forfatter David Birch. I tillegg kommer global leder for Open Banking MasterCard, direktør for bærekraftig finansalliansen med FN og Ant Financial, samt representanter fra FN. Mer informasjon og program på Future Finance sine nettsider.

Arrangørene gir medlemmer av Finans Norge 50 prosent avslag på ordinærprisen på kr 3.500.