Kvinner på jobb i finans

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Kvinner på jobb i finans

#jobbifinans er en kampanje som viser frem spennende jobbmuligheter i finans, bank og forsikring for studenter og unge i arbeidslivet. På #jobbifinans sin Instagram får unge i næringen vise frem sin jobbhverdag. Kampanjen har vart i 19 uker hittil, og i 15 av disse har det vært kvinner.

Bildecollage av jentene som er nevnt i artikkelen
Nancy, Marie og Maja på #jobbifinans

De som har hatt «takeover» på Instagram har en mangfoldig og variert bakgrunn, med alt fra økonomer og aktuarer til markedsførere og banksjefer. Blant dem er Nancy Frisvoll Rogne (29) som jobber som banksjef i Sparebanken Møre. For henne er det en helt naturlig ting at kvinner er banksjef, og i Sparebanken Møre er det flertall av kvinnelige banksjefer på personmarkedet.

Mange dyktige unge kvinner i finans

En annen som har vist frem sin jobbhverdag er 28 år gamle Marie Brudevold fra Gjensidige. Hun jobber som kommunikasjonsrådgiver og gjennom uken viste hun frem daglige arbeidsoppgaver, hvordan hun endte opp i Gjensidige og hun ga også instagramfølgerne en omvisning på hovedkontoret i Oslo. Sist, men ikke minst fikk vi se at hun hadde presentasjon på Finans Norges Kommunikasjonsseminar i 2018.

Codan Forsikrings Maja Alvilde Bratlien Larsen har også hatt «takeover» på #jobbifinans. Hun har en master i modellering, dataanalyse og aktuarkompetanse og jobber som analytiker. Gjennom hennes uke fikk vi møte kollegaer, være med på tur til København og sett noe av alt det sosiale de gjør i Codan Forsikring.

Vi spurte Maja om hvordan det er å jobbe i Codan:

– Det er spennende å jobbe i et mindre selskap, da påvirkningskraften er stor og en kommer i kontakt med mange ulike avdelinger og mennesker.

Følg med på #jobbifinans på Instagram for å se både kvinner og menn sin jobbhverdag i finans.