H.K.H. Kronprinsen til Finansnæringens dag

Gå til hovedinnhold
Publisert:

H.K.H. Kronprinsen til Finansnæringens dag

Kronprinsen vil delta på Finansnæringens dag. Tema for dagen er «Det store kappløpet»: kampen om internasjonal makt, hodene og pengene. Mer enn 900 deltakere er påmeldt.

Kronprins Haakon. Foto.
Foto: Jørgen Gomnæs/Det kongelige hoff

Du møter blant andre statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, Dame Polly, director University of Cambridge, rektorene fra de tre store norske universitetene, Timothy D. Adams, president Institute of International finance, Espen Barth Eide, stortingsrepresentant og tidligere utenriksminister samt en rekke tidligere norske finansministere.

H.K.H. Kronprins Haakon deltar på dagen.

Vi synes verden endrer seg raskt i dag. Men i morgen vil det gå enda litt raskere. Vi blir alle påvirket av kraften og hurtigheten i endringsdynamikken. Det vil endre verdenspolitikken og maktforholdene internasjonalt, det vil endre Norge og hvordan vi organiserer oss, og det vil endre hvilke krav som stilles til oss som finansnæring og som enkeltmennesker.

Derfor har vi kalt årets Finansnæringens dag for «Det store kappløpet». Og derfor setter vi akkurat disse temaene på dagsordenen. Finansnæringens dag 2019 blir møteplassen hvor vi ser på hvordan kappløpet gjør seg utslag i den internasjonale kampen, kampen om hodene og kampen om pengene.

– Med topp nasjonale og internasjonale innledere og debattanter, håper jeg vi skal lykkes med å gjøre oss alle litt klokere, litt mer kunnskapsrike og litt mer rustet til å delta i kappløpet, sier Idar Kreutzer, administrerende direktør Finans Norge.

02 apr

Finansnæringens dag 2019

Finans Norges store årskonferanse, Finansnæringens dag, holdes 2. april 2019. Konferansen arrangeres i Oslo bys nye storstue, Clarion Hotel The Hub. Tema for årets konferanse er  D et store kappløpet.   Finansnæringens dag 2019 blir møteplassen hvor vi...

Finansnæringens dag

Dersom du ikke har fått plass på Finansnæringens dag, kan dagen naturligvis følges på arrangementets side her på finansnorge.no.