Mye nytt på bilfronten – Skadehub kommer i 2019

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Mye nytt på bilfronten – Skadehub kommer i 2019

En skadehub er under utvikling og oppbygging av Finans Norge Forsikringsdrift. Skadehubben skal sende skademeldinger mellom forsikringsselskapene på en effektiv og sikker måte, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

I første omgang skal opplysninger om bilkollisjoner formidles på en enkel og god måte mellom de ulike selskapene. Senere kan man eventuelt utvide systemet til å håndtere andre felt der selskapene utveksler opplysninger. Skadehubben legger også til rette for at forsikringsselskapene kan automatisere behandlingen av mange skadesaker.

De fire største selskapene er nå i gang med testing, slik at selskapene får tilpasset Skadehubben til egne systemer. Målet er å komme i drift i løpet av første halvår 2019.

Finans Norge Forsikringsdrift

Finans Norge Forsikringsdrift er en kompetanseorganisasjon som videreutvikler og drifter fellesløsninger for forsikringsnæringen i Norge. Vi er en fremtidsrettet organisasjon med digitale fellesløsninger, også på helt nye områder.