Internasjonal pris til European Money Quiz 2018

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Internasjonal pris til European Money Quiz 2018

European Money Quiz, en konkurranse i personlig økonomi blant elever i ungdomsskolen, har fått prisen for "the best 2018 Trade Body Campaign in Europe”. Prisen deles ut av foreningen “Public Relations and Communications Association” (PRCA) i Storbritannia. Dette er en anerkjennelse av et prosjekt som har skapt stor oppmerksomhet med et relativt lavt budsjett, sier juryen.

Deltakere i EMQ 2018

– Det er morsomt at denne konkurransen som vi har tatt initiativet til har fått internasjonal anerkjennelse, sier administrerende direktør Idar Kreutzer i Finans Norge.

European Money Quiz er et felles europeisk prosjekt som skal øke oppmerksomheten om betydningen av å ha kunnskap i personlig økonomi. Ved hjelp av Kahoot! har mer enn 41.000 ungdommer mellom 13 og 15 år over hele Europa spilt European Money Quiz og konkurrert i ulike tema innenfor personlig økonomi.

Vellykket samarbeid

Konkurransen baserer seg på et samarbeid mellom det norske selskapet Kahoot! AS og den europeiske bankforeningen (EBF) på vegne av 25 nasjonale bankforeninger i Europa, inkludert Finans Norge. Finans Norge deltar i EBFs prosjektgruppe som arbeider med temaet opplæring i personlig økonomi. Kahoot! er en online quiz-plattform og brukes av millioner av skoleungdommer over hele verden.

– Vi blir både ydmyke og inspirerte når vi ser tusener av studenter og undervisere over hele Europa som deltar med et mål om å ha det gøy mens de forbedrer sin kunnskap om personlig økonomi, sier administrerende direktør Åsmund Furuseth i Kahoot! AS.

Kontaktinformasjon

Finans Norge: fagsjef Hilde E. Johansen, mailto: hilde.e.johansen@finansnorge.no, tlf 996 97 167

Kahoot! AS: business developer Sigurd Ringstad, mailto: sigurd@kahoot.com, tlf 924 15 718