Finans Norge søker jurist/advokat

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Finans Norge søker jurist/advokat

Til juridisk enhet søker vi en samfunnsengasjert jurist/advokat med interesse for og innsikt i regulering av finansiell virksomhet.

Den nye kollegaen vi ser etter har noen års erfaring, gjerne fra et finansforetak eller myndighetssiden. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til finansregulering og selvregulering av finansforetakenes virksomhet mot kundene.

Den vi søker må ha god evne til å forstå og fremstille kompliserte problemstillinger, både skriftlig og muntlig. Det kreves gode samarbeidsevner, samtidig som den som får stillingen må kunne arbeide selvstendig med svært varierte juridiske og praktiske problemstillinger. Det er gode muligheter for faglig utvikling, herunder deltakelse i internasjonalt arbeid.

Vi kan tilby et godt fagmiljø og tett samarbeid med andre profesjoner, både internt i organisasjonen og hos medlemsforetakene. Finans Norge holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til direktør Evy Ann Hagen.

Om Finans Norge

Finans Norge er hovedorganisasjon for finansnæringen i Norge. Vi representerer om lag 240 finansbedrifter med rundt 50 000 ansatte. 

Bro. Foto.