Forum for eierstyring og selskapsledelse

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Forum for eierstyring og selskapsledelse

NUES arrangerer sitt årlige forum for eierstyring og selskapsledelse for å informere om sitt arbeid og for å bidra til debatt om eierstyring og selskapsledelse. Årets forum avholdes onsdag 17. oktober kl. 0900 – 1130 på Bjørvika konferansesenter.

På årets forum vil en ny utgave av anbefalingen bli presentert.

I tillegg vil konsernsjef Øyvind Eriksen i Aker, som er aktiv eier i flere noterte selskaper, innlede om eierstyring i Aker. The Financial Reporting Council har nettopp oppdatert deres UK Corporate Governance Code, og Catherine Horton presenterer nyhetene. KLP er en av de store institusjonelle eierne i Norge, administrerende direktør Håvard Gulbrandsen deler deres erfaringer med NUES’ anbefaling.

Forumet er åpent for alle interessenter.

Program for årets forum (pdf)

Påmelding til årets forum 17. oktober (NHO.no)