Iman Winkelman til Finans Norge

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Iman Winkelman til Finans Norge

Iman Winkelman er ansatt som seniorrådgiver, næringspolitikk og myndighetskontakt i Finans Norge. Winkelman kommer fra stillingen som leder for Virke Inkasso, og starter hos Finans Norge 1. oktober.

Iman Winkelman. Foto.

– Vi er svært glade for å få Winkelman til Finans Norge. Med god kjennskap til næringen og solid erfaring med myndighetskontaktsarbeid får vi en ressurs som vil styrke Finans Norges kompetanse og gjennomføringskraft, sier adm. direktør Idar Kreutzer.

– Finansnæringen står overfor store og spennende utfordringer i årene som kommer, både gjennom  regulatoriske endringer, men også i skiftene teknologi og markeder i rask endring. Vi må som organisasjon søke kompetanse som forstår disse endringsprosessene, og har funnet en svært kompetent ressurs i Winkelman, sier Kreutzer.

– Finans Norge fremstår som en sterk og profesjonell hovedorganisasjon. Samtidig står organisasjonens medlemmer overfor mange muligheter og utfordringer i møte med de pågående endringene som preger finansnæringen. Dette gjorde valg av ny arbeidsgiver enkelt etter mange års erfaring fra stillinger i skjæringspunktet mellom politikk, kommunikasjon og marked. Nå ser jeg frem til å bidra med å utvikle og forme fremtidens rammebetingelser i tråd med de interesser Finans Norge representerer på vegne av sine medlemmer, sier Winkelman.

Winkelman er 34 år, utdannet siviløkonom fra universitetet i Agder og har bred erfaring fra politikk, kommunikasjon og interesseorganisasjoner.