Arendalsuka 2018: Vi inviterer til Finanskafé

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Arendalsuka 2018: Vi inviterer til Finanskafé

Noen sier at finansnæringen er litt som St. Peter når det skal bestemmes hvem som får lån eller ikke. Dette stemmer ikke helt, men vi har en viktig rolle i den omstillingen som Norge står foran. Hva som kreves for å lykkes med denne omstillingen og flere andre viktige temaer vil du få høre mer om på Finanskafeen vår 15. august under Arendalsuka. I tillegg skal vi ha den tradisjonelle Finanskvelden sammen med Finansforbundet, samt et UNG-arrangement sammen med Arendalsuka UNG. Vi gleder oss til å møte deg der!

Arendalsuka logo
15 aug

Arendalsuka 2018 - Finanskafé

Finans Norge inviterer til Finanskafé med en spennende og variert meny! Vi serverer alt fra kryptovaluta, vått og vilt vær, helseforsikring, omstilling, grønne lån og rundstykker! Du møter finanstopper, politikere, fagpersoner og andre samfunnsengasjer...

17 aug

Arendalsmesterskap i personlig økonomi

Hvor godt forberedt er ungdommen på økonomisk livsmestring i voksenlivet? Først en samtale på scenen med rektor fra videregående skole og en ungdomspolitiker, representanter fra banker og Finans Norge. Samtalen baserer seg på resultater fra en...