Brudd i forhandlingene med Finansforbundet og LO

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Brudd i forhandlingene med Finansforbundet og LO

Det ble avholdt forhandlingsmøter 18., 19., og 25. april mellom Finans Norge og Finansforbundet, samt Finans Norge og LO om eventuelle lønnsreguleringer og endringer i Sentralavtalen. Enighet ble ikke oppnådd, og både LO og Finansforbundet valgte å bryte forhandlingene. Bruddprotokoll er undertegnet og oppgjøret vil nå gå til mekling.

– Vi ga et økonomisk tilbud i tråd med frontfaget og kom også Finansforbundet i møte på andre områder. Vi opplever også at vi har strukket oss for å imøtekomme kravene fra LO, men må konstatere at begge har valgt å bryte forhandlingene, sier arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr i Finans Norge.

Riksmekleren vil innkalle partene til mekling. Finans Norge kommer tilbake med nærmere informasjon, blant annet om hvordan medlemmene skal forholdes seg.

Jan Erik Fåne

Jan Erik Fåne

Kommunikasjonsdirektør

922 13 640 jan.erik.fane@finansnorge.no