Tarifforhandlingene 2018 - spørsmål og svar

Gå til hovedinnhold

Tarifforhandlingene 2018 - spørsmål og svar

Spørsmål og svar om konfliktberedskap

KREVER INNLOGGING SOM ARBEIDSGIVERMEDLEM Det er brudd i tarifforhandlingene med både Finansforbundet og LO, og partene skal snart til mekling hos Riksmekleren. Hvis meklingen ikke fører frem er det sannsynlighet for streik/arbeidskamp. Vi har utarbeidet svar på ofte stilte spørsmål i denne forbindelse. 

Brudd i forhandlingene - spørsmål og svar

Torsdag 25. april ble det brudd i tarifforhandlingene med både Finansforbundet og LO.  Denne spørsmål og svar-oversikten vil bli oppdatert ved endringer og hvis nye spørsmål dukker opp.  Tariffoppgjøret i finans går til mekling hos Riksmekleren 29. og 30.mai frem til kl.24.00.  En streik vil tidligst starte om morgenen 31.mai.