Åpner digitale bygg

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Åpner digitale bygg

– En suksessfull digitalisering av eiendomsbransjen vil løfte både effektivitet, kvalitet og miljø, og de aktørene som ligger foran har allerede hentet ut betydelige gevinster. Det sier Idar Kreutzer når han onsdag åpner konferansen «Fra analoge til digitale bygg» i Oslo. 

Idar Kreutzer. Foto.

Eiendomsbransjen har et enormt potensial for å ta i bruk digitale løsninger. Mange oppgaver og aktiviteter som i dag gjøres analogt og manuelt, er godt egnet for å kunne utføres digitalt og automatisert. Suksessfull implementering av digitale løsninger i alle ledd i verdikjeden, vil i betydelig grad bidra til effektivisering og kvalitetsforbedringer i bransjen. Dette har også verdi for finansnæringen både som eiendomsbesitter og långiver til byggsektoren.

Finans Norge er medlem av Forum for Norges eier- og forvalterorganisasjoner, som inviterer til denne unike møteplassen. 90% av landets byggeiere og byggforvaltere er medlemmer i forumet.

– Det kommer til å skje mye i årene som kommer, med digitalisering både innen nybygging, og innen drift av eksisterende bygg, sier Kreutzer.