Søker rådgiver innen kriminalitetsforebygging

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Søker rådgiver innen kriminalitetsforebygging

Finans Norge Forsikringsdrift skal ansette rådgiver som skal jobbe med kriminalitetsforebygging. Vi søker en person med meget gode IT-kunnskaper og analytiske evner.

Hovedoppgaven blir å bistå og være samlende for forsikringsselskapene. Du blir et viktig kontaktpunkt i alle former for forebygging og bekjempelse av forsikringssvindel. Du vil i særlig grad ha et koordinerende ansvar i større fellessaker på tvers av selskapene. Det er ønskelig at vedkommende har tidligere erfaring med myndighetskontakt.

Arbeidsoppgaver

  • Utstrakt kontakt med forsikringsselskapene, både skade- og livselskaper på saksnivå
  • Innhente kunnskap om trender og kriminelle miljøer, og bidra både nasjonalt og internasjonalt på dette fagområdet
  • Samarbeide og være kontaktledd mot offentlige institusjoner 
  • Bidra til utvikling av de systemer Finans Norge Forsikringsdrift har ansvaret for med tanke på kriminalitetsbekjempelse

Personlige egenskaper

  • Nyskapende og innovativ
  • Gode samarbeidsevner
  • Fleksibel og stor arbeidskapasitet 
  • Initiativrik og med evne til å gjennomføre prosesser

Vi ønsker din søknad så raskt som mulig, og innen 1.juni.  Søknad med CV sendes elektronisk til bente.kristiansen@finansnorge.no.

Kontaktpersoner

Frode Bjeglerud

Frode Bjeglerud

Avdelingsdirektør

415 35 824 Frode.Bjeglerud@finansnorge.no

Finans Norge Forsikringsdrift

Finans Norge Forsikringsdrift er en nyskapende kompetanseorganisasjon som videreutvikler og drifter fellesløsninger for hele skadeforsikringsområdet i Norge. Vi jobber med områder innenfor brann, vann, bil og motor, yrkesskader, naturskader, en rekke godkjenningsordninger og kriminalitetsforebygging. Finans Norge Forsikringsdrift eies av skadeforsikringsselskapene i Norge. Vi er 35 motiverte medarbeidere og i vekst. Vi holder til ved trafikknutepunktet Nationaltheatret, har gode forsikrings- og pensjonsordninger, et godt arbeidsmiljø, samt et aktivt bedriftsidrettslag.