Søker rådgiver innen kriminalitetsforebygging

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Søker rådgiver innen kriminalitetsforebygging

Finans Norge Forsikringsdrift skal ansette rådgiver som skal jobbe med kriminalitetsforebygging. Vi søker en person med meget gode IT-kunnskaper og analytiske evner.

Hovedoppgaven blir å bistå og være samlende for forsikringsselskapene. Du blir et viktig kontaktpunkt i alle former for forebygging og bekjempelse av forsikringssvindel. Du vil i særlig grad ha et koordinerende ansvar i større fellessaker på tvers av selskapene. Det er ønskelig at vedkommende har tidligere erfaring med myndighetskontakt.

Arbeidsoppgaver

  • Utstrakt kontakt med forsikringsselskapene, både skade- og livselskaper på saksnivå
  • Innhente kunnskap om trender og kriminelle miljøer, og bidra både nasjonalt og internasjonalt på dette fagområdet
  • Samarbeide og være kontaktledd mot offentlige institusjoner 
  • Bidra til utvikling av de systemer Finans Norge Forsikringsdrift har ansvaret for med tanke på kriminalitetsbekjempelse

Personlige egenskaper

  • Nyskapende og innovativ
  • Gode samarbeidsevner
  • Fleksibel og stor arbeidskapasitet 
  • Initiativrik og med evne til å gjennomføre prosesser

Vi ønsker din søknad så raskt som mulig, og innen 1.juni.  Søknad med CV sendes elektronisk til bente.kristiansen@finansnorge.no.

Kontaktpersoner

Frode Bjeglerud

Frode Bjeglerud

Avdelingsdirektør

415 35 824 Frode.Bjeglerud@finansnorge.no

Finans Norge Forsikringsdrift

Finans Norge Forsikringsdrift er en nyskapende kompetanseorganisasjon som videreutvikler og drifter fellesløsninger for hele skadeforsikringsområdet i Norge. Vi jobber med områder innenfor brann, vann, bil og motor, yrkesskader, naturskader, en rekke godkjenningsordninger og kriminalitetsforebygging. Finans Norge Forsikringsdrift eies av skadeforsikringsselskapene i Norge. Vi er 35 motiverte medarbeidere og i vekst. Vi holder til ved trafikknutepunktet Nationaltheatret, har gode forsikrings- og pensjonsordninger, et godt arbeidsmiljø, samt et aktivt bedriftsidrettslag.