Færre skader enn fryktet etter Urd

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Færre skader enn fryktet etter Urd

Ekstremværet Urd ser ut til å ha etterlatt seg færre materielle skader på bygninger enn det man kanskje kunne frykte.

Hittil har det kommet inn enkeltmeldinger om skader på tak og takplater, båter har slitt seg fra fortøyningene, noen campingvogner har fått hard medfart og biler har blitt skadet av vann på grunn av oversvømmelser.

Skadeomfanget virker likevel begrenset så langt, etter at ekstremværet særlig rammet Sør- og Vestlandet.

Kontakt forsikringsselskapet

Men mange mennesker er bortreist i julen, så det er for tidlig å si noe sikkert om endelig skadeomfang.

– Forsikringsselskapene er i beredskap, for å hjelpe kunder som har blitt rammet av ekstremværet. Ta kontakt med selskapet ditt hvis du oppdager skader når du kommer hjem, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge.

Finans Norge administrerer Norsk Naturskadepool, hvor alle skadeforsikringsselskaper som selger brannforsikring i Norge er medlemmer. Alle bygninger som forsikres mot brannskader blir automatisk også forsikret mot naturskader.

Stine Neverdal

Stine Neverdal

kommunikasjonssjef

900 33 112 Stine.Neverdal@finansnorge.no