MOT til å glede-dagen

Gå til hovedinnhold
Publisert:

MOT til å glede-dagen

23.november er MOT til å glede-dagen. Denne dagen i regi av MOT har blitt en årlig begivenhet og handler om å skape og spre glede. Ungdom fra MOT-skoler over hele landet besøker og gleder mennesker i sitt lokalsamfunn gjennom ulike “glede-aktiviteter”.

Mottoet for dagen er å skape glede med enkle midler. Ca 65.000 ungdommer markerer dagen på sin skole, og blir en viktig synliggjøring av MOTs budskap lokalt.

Samarbeidsavtale med MOT

Finans Norge har en samarbeidsavtale med MOT. MOT arbeider med holdninger og har som mål å utvikle robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljøer. Bedriftene knyttet til Finans Norge kan inngå sponsoravtaler med MOT og dermed bidra til at MOT ytterligere kan styrke sitt engasjement for ungdom.

I mange lokalsamfunn

MOT arbeider i kommuner og lokalsamfunn over hele landet og samarbeider med 268 ungdomsskoler og videregående skoler. At flest mulig mestrer tilværelsen er forutsetning for livskraftige lokalsamfunn - en arena der mange finansbedrifter seg sterkt gjeldende.

Inngår samarbeidsavtale med MOT

Finans Norge har inngått samarbeidsavtale med MOT. MOT arbeider med holdninger og har som mål å utvikle robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljøer. Bedriftene knyttet til Finans Norge kan inngå sponsoravtaler med MOT og dermed bidra til at MOT ytterligere kan styrke sitt engasjement for ungdom.