Last Minute tilbud på Zerokonferansen for Finans Norge medlemmer

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Last Minute tilbud på Zerokonferansen for Finans Norge medlemmer

Zerokonferansen finner sted onsdag og torsdag denne uken (23. og 24. nov) og Zero gir nå rabatt på 500 kroner til Finans Norges medlemmer. Tilbudet gjelder kun for påmelding på hele konferansen (begge dagene).

Rabatten oppnås ved å legge inn 'FINANS' i feltet for rabattkode i påmeldingsskjema på www.zerokonferansen.no.

Konferansens hovedtema i år er Fra fossil til grønn særstilling og flere presentasjoner vil omhandle fossil vs fornybar energi fra et investorperspektiv. På dag 1 vil Anthony Hobley fra Carbon Tracker snakke om 'Why investing in fossils is risky business' og på dag 2 er det en egen bolk om 'Finansbransjens muligheter i det internasjonale fornybarmarkedet'. Sistnevnte vil inneholde både presentasjoner og paneldebatt og Finans Norges egen Idar Kreutzer er en av innlederne. Idar vil også, sammen med Connie Hedegaard, fortelle om regjeringens strategi for grønn konkurransekraft på dag 1.

Hele programmet for konferansen.