EBF får pris for European Money Week

Gå til hovedinnhold
Publisert:

EBF får pris for European Money Week

European Banking Federation, EBF, har vunnet pris i år for European Money Week. Organisasjonen får prisen European Public Affairs Award for arbeidet med å koordinere nasjonale financial education-aktiviteter som foregår i mange europeiske land. 

Europaawards 2016. Illustrasjonsfoto.

Finans Norge deltar i EBF’s arbeidsgruppe for financial education. Under årets European Money Week arrangerte Finans Norge NM for klasser i ungdomssskolen der de konkurrerte om å bli den beste økonomirådgiveren.

Klasse 10C ved Ruseløkka skole vant oppgaven med å hjelpe Kalle ut av en økonomisk knipe  

Ny konkurranse i 2017

I 2017 arrangeres European Money Week 27.-31.mars. Da kan ungdomsskoleklasser over hele landet konkurrere om å gi de beste økonomirådene til familien Smart.