Jan Bjerved ny daglig leder i BankID Norge AS

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Jan Bjerved ny daglig leder i BankID Norge AS

Jan Bjerved er ansatt som daglig leder i BankID Norge AS. Han har vært i selskapet siden 2015 og har arbeidet som forretningsutvikler og økonomiansvarlig. Nå tar han fatt på lederjobben og arbeidet med å befeste BankIDs posisjon som en ledende eID-aktør i Norge.

Jan Bjerved har mange års erfaring som konsulent i Deloitte og Sprint Consulting og har arbeidet med en rekke nasjonale og internasjonale prosjekter innen strategi, innovasjon og forretningsutvikling. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskap. 

Tidligere leder, Odd Erling Håberget, vil fortsatt være en sentral ressurs i videreutviklingen av BankID som selskap og produkt.