BankAxept med "The Fintech Brief"

Gå til hovedinnhold
Publisert:

BankAxept med "The Fintech Brief"

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer på "Fintech"-området? BankAxept har nå et eget nyhetsbrev, nettside og facebookside med siste nytt om emnet fra både inn- og utland.

– Ambisjonen er at alle som har interesse av Fintech kan abonnere på nyhetsbrevet og få en kort og enkel oppsummering på hva som skjer i markedet. Det er også mulig å gå inn på nettsiden www.thefintechbrief.no og velge kategorier innen for eksempel sikkerhet, betaling, blockchain og mobil. Måten vi jobber på er at vi filterer og velger ut de viktigste sakene og har en egen ressurs som hjelper oss med å skrive en kort oppsummering på engelsk, med link til artikkelen, sier Narve Hansen, markedssjef i BankAxept AS.

Konseptet har BankAxept kalt ”The Fintech Brief ” og er et ukentlig utvalg av de viktigste fintech nyhetene i vår bransje. På www.thefintechbrief.no og på Facebook legges det ut en sak pr dag samt at det også blir sendt ut en ukentlig oppsummering til alle som har registrert seg på nyhetsbrevet. BankAxept inviterer også forskjellige parter i bransjen til å skriver innlegg, under overskriften "Opinion".

– De fleste bankene i Norge mottar nyhetsbrevet, men vi har også fått mange fra utlandet som melder seg på, så det er veldig gøy, forteller Hansen og fortsetter:

– Vi oppfordrer alle som mener de har en god nyhet for felleskapet innen Fintech til å dele denne med oss, så vi kan hjelpe bransjen med å presentere nyhetene på en nøytral og fin måte.

Er du interessert i temaet kan du melde deg på nyhetsbrevet på nettsiden www.thefintechbrief.no