EM-sølv til Finans Norge

Gå til hovedinnhold
Publisert:

EM-sølv til Finans Norge

Finans Norge har vunnet sølvmedalje i den internasjonale konkurransen Global Best Award for samarbeidet med Husbanken, AVdir og Ungt Entreprenørskap om programmet Sjef i eget liv. 

Premien deles ut i kategorien innovative og kreative partnerskap i Europa.

Ved hjelp av den digitale plattformen har de fire organisasjonene bidratt til økonomiopplæring av unge mennesker og er ifølge juryen et godt eksempel på samarbeid mellom privat og offentlig sektor.

Det er det internasjonale nettverket IPN – International education business Partnership Network som står bak prisen. IPN er et globalt nettverk for samarbeid mellom utdanning, privat næringsliv og offentlig sektor.

Prisen overrekkes på konferansen International Education Business Partneship som arrangeres 14.-16. september på Lillestrøm. Konferansen er et samarbeid mellom Finans Norge , NHO, NITO, KS, Naturfagsenteret, Ungt Entreprenørskap, Byggenæringens landsforening(BNL), Norsk Olje og Gass, NELFO(forening for EL og IT-bedriftene) og  Statens vegvesen.

Sjef i eget liv!

Finans Norge og Ungt Entreprenørskap har utarbeidet opplæringsprogrammet Sjef i eget liv! for videregående skole. Det er knyttet opp mot læringsmål i personlig økonomi og kan derfor med fordel gjennomføres av en ekstern veileder fra finansnæringen.