FNO er historie

Gå til hovedinnhold
Publisert:

FNO er historie

Finans Norge er nå bare Finans Norge. Forkortelsen FNO skal ikke brukes lenger. Nettadressen vår er også blitt til finansnorge.no.

Jan Erik Fåne. Foto.
Kommunikasjonsdirektør Jan Erik Fåne. Foto: CF-Wesenberg

Finans Norge har endret domene til finansnorge.no, og nettadresser og e-post er derfor endret.

Skal du skrive e-post til oss er altså adressene stort sett fornavn.etternavn@finansnorge.no. @fno.no vil naturligvis også fungere en tid framover.

Finans Norge er kort og greit

– Finans Norge er et kort og beskrivende navn på organisasjonen. Det er derfor helt unødvendig med en forkortelse, og det bidrar bare til uklarheter med en forkortelse av et navn som allerede er kort, sier kommunikasjonsdirektør Jan Erik Fåne.

– Vi har helt siden vi fikk navnet Finans Norge i 2013 ønsket å slutte å bruke forkortelsen. Det var imidlertid ikke så lett, bl.a. fordi vi hadde FNO både i nettadressene og e-postadressene. Nå er det historie, og jeg oppfordrer alle, men særlig folk i medlemsbedriftene våre til å fjerne FNO fra vokabularet, og heller benytte Finans Norge, sier Fåne.

Organisasjonsendringer fra årsskiftet

FNH er avviklet og sparebankene er nå medlemmer både i Finans Norge og Sparebankforeningen. Det er to viktige organisasjonsendringer som trådte i kraft fra årsskiftet.