FinAut på offensiven

Gå til hovedinnhold
Publisert:

FinAut på offensiven

– Våre autorisasjonsordninger har ingen eksistensberettigelse hvis vi ikke følger med i timen og tilpasser oss den utviklingen som skjer i markedet og i medlemsbedriftene. Et FinAut som kommer løpende etter vil raskt miste sin autoritet og gjennomslagskraft, sier FinAuts styreleder Marit Sagen Åstvedt i FinAuts fyldige årsrapport, som nå er klar.

Les mer om "Samtalen" - trening i etiske dilemma, i FinAuts årsrapport 2015

Året 2015 ble preget av finansnæringens endringer for å møte den teknologiske utviklingen.

– FinAut er i full sving med å kartlegge de kompetansemessige konsekvensene av digitaliseringen. Et av spørsmålene er hvordan vi skal sikre at God rådgivningskikk følges i de digitale rådgivningsløsningene som nå kommer, sier daglig leder i FinAut, Siv Seglem.

Dette temaet har vært utredet i 2015, og mange av medlemsbedriftene har vært involvert. Hovedkonklusjonen til teknologigruppa kan du lese i FinAuts årsrapport sammen med en grundig gjennomgang av FinAuts andre aktiviteter for året som har gått.

FinAut-fakta