Delta på konferanse om flyktningekrisen

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Delta på konferanse om flyktningekrisen

FNs høykommissær for flyktninger Filippo Grandi innleder når Flyktninghjelpen arrangerer konferansen «Conference on Solutions to Displacement» 21. april. Finans Norges adm. direktør Idar Kreutzer er også styreleder i Flyktninghjelpen. Han oppfordrer næringslivet til å delta.

Plakat - møteinvitasjon. Foto.

Konferansen er torsdag denne uka – kl 13 – 17, og du må melde deg på i løpet av tirsdag 19. april.

Flyktninghjelpen inviterer til en ettermiddag dedikert til hvordan mennesker på flukt fra krig og konflikt kan beskyttes i en tid som preges av anti-terrordiskurs og store flyktningestrømmer. Blant talerne er den nylig utnevnte FNs høykommisjonær for flyktninger, Filippo Grandi.

Konferansen tilbyr en unik mulighet til å få førstehåndsinformasjon og oversikt over den komplekse situasjonen den humanitære sektoren befinner seg i. 

Sted: Samfunnssalen, Arbeidersamfunnets plass 1, Oslo, Norway

Påmelding hos Flyktninghjelpen