Ny leder av arbeidsgiverområdet

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Ny leder av arbeidsgiverområdet

Runa Opdal Kerr er ansatt som ny leder av arbeidsgiverområdet i Finans Norge. Finans Norge organiserer bank- og forsikringsvirksomheten i Norge, og representerer arbeidsgivere til rundt 40.000 ansatte i finansnæringen.

Runa Opdal Kerr. Foto.
Runa Opdal Kerr blir ny leder av Finans Norges arbeidsgiverområde.

Kerr kommer fra stillingen som juridisk direktør i Norsk Gjenvinning. Hun har tidligere vært ansatt i Kommunenes Sentralforbund hvor hun blant annet var direktør for KS Bedrift i syv år. I tillegg har hun jobbet ti år som advokat i NITO, Norges Ingeniør- og Teknologiorganisasjon.

– Vi er meget tilfreds med å ha fått Runa med på laget. Hun vil utvilsomt styrke det viktige arbeidet vi gjør på vegne av våre medlemmer når det gjelder arbeidsgiver-, tariff- og forhandlingsspørsmål, og videreutvikle dialogen med partene i finansnæringen, sier administrerende direktør Idar Kreutzer i Finans Norge. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver innenfor en betydningsfull næring. Arbeidsgiverområdet står overfor krevende, men spennende tider og jeg ser frem til å håndtere dette sammen med Finans Norge, medlemsbedriftene og øvrige parter i arbeidslivet.

Kerr er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Kerr overtar stillingen i Finans Norge etter Jan S. Asker, som har gått av med pensjon. Tiltredelse skjer etter nærmere avtale.