Guide til ansvarlige investeringer

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Guide til ansvarlige investeringer

Norsk forum for ansvarlige og bærekraftige investeringer (Norsif) har laget en guide til ansvarlige investeringer. 

Forside på guide til ansvarlige investeringer. Foto.

Målgruppen er kapitaleiere og -forvaltere som ønsker å gjøre mer på området ansvarlig og bærekraftig investeringsvirksomhet. Mange av Finans Norges medlemmer er også medlemmer av Norsif.

Hva er ansvarlige investeringer?

Guiden gir en innføring i begrepet ansvarlige investeringer og en oversikt over de mest vanlige tilnærmingene og virkemidlene. De viktigste elementene i prosessen fram mot en ansvarlig investeringsstrategi og hvordan strategien kan operasjonaliseres blir også gjennomgått.

Norsif

Norsk forum for ansvarlige og bærekraftige investeringer (Norsif) er en uavhengig forening for kapitaleiere, forvaltere, tjenestetilbydere og bransjeorganisasjoner med interesse for ansvarlig og bærekraftig kapitalforvaltning. Norsif skal fremme kunnskap om og bidra til utviklingen av fagområdet ansvarlige investeringer og har i den anledning utarbeidet denne guiden.

Last ned guide til ansvarlige investeringer hos Norsif